Літературний вечір на Факультеті філології

5 грудня 2023 року здобувачі освіти 3 курсу спеціальності 014 Середня освіта (українська мова і література) (група УМЛсо-32) на Факультеті філології  під керівництвом доктора філософії в галузі педагогіки Тараса Валерійовича Паски провели літературний вечір на тему «Залізна леді української літератури» за творчістю Ліни Василівни Костенко.
Ліна Костенко – найвідоміша постать сучасної української літератури. Віршами, а й віднедавно прозою цієї жінки зачитується вся країна. Ліна Костенко – не лише ім’я, але й світогляд, який вона дарує нам своєю творчістю. Твори поетеси пронизані любов’ю, болем та вірою в краще майбутнє.
Своєю нестримною енергією, любов’ю до життя та безсмертними віршами письменниця завоювала серця читачів по всьому світу. Ця жінка стала символом сили слова і невичерпного джерела поезії. Вона – залізна леді української літератури!
“І віримо в те, що ми неодмінно переможемо! І прийде день, коли Ліна Костенко візьме у руки перо, щоб вписати в історію ще один великий розділ – розділ про перемогу, свободу і радісний народ, який зміг подолати всі труднощі! Писатиме про те, що кілька століть вистоювала українська нація!” – зазначили студенти.
Також здобувачі освіти наголосили, що щиро вдячні ЗСУ за можливість провести цей захід, а Тарасові Валерійовичу – за цікаві завдання, креативні ідеї і загалом усі знання, які він передав їм упродовж цього семестру!