Вітаємо з Міжнародним Днем волонтера!

Сьогодні кожен українець робить чималий внесок, щоб допомогти своїй країні у важкі часи! Хочемо привітати з Міжнародним Днем волонтера усіх, хто своєю безцінною працею робить неоціненний вклад у розвиток суспільства та підтримку тих, хто потребує допомоги, завжди вражає та надихає. Ваша відданість, жертовність, оптимізм є прикладом для світових спільнот.

Волонтерство – це відданість і велика готовність допомагати без очікування винагороди, це прагнення змінити життя до кращого, роблячи найпростіші речі з великим серцем.

Бажаємо вам тепла, щедрості, натхнення і вдячних усмішок тих, кому ви допомагаєте. Хай кожен ваш день буде наповнений радістю та вдячністю, а ваші дії поширюють добро та надихають інших!

Прикарпатський національний університет активно долучається до благодійних аукціонів, військових зборів та інших заходів, які допомагають прискорити нашу Перемогу. Зокрема, наш студентський профком в цілому перерахував 327 000 грн на благодійний Фонд Save Ukraine, а напередодні свята Миколая зібрали 50 тисяч для діток. Студентський сенат від початку повномасштабного вторгнення також підтримує наші Збройні Сили та зібрали разом – 580 000 грн. Варто відзначити й наших викладачів та студентів, які організовують благодійні ярмарки, аукціони, квести чи концерти на підтримку військових.

Вітання волонтерам з партнерських університетів, які збирали та передавали через наш університет допомогу постраждалим університетам України.

Завдяки нашій єдності ми здатні подолати будь-які перешкоди та здійснити великі справи разом для спільної Перемоги над ворогом!

Автор матеріалів: пресслужба університету