Профорієнтаційна робота на факультеті філології триває!

22 лютого 2023 р. на Факультеті філології відбулася зустріч випускників ліцеїв Надвірнянської, Богородчанської, Олешанської  та Переріслянської ОТГ з представниками Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Едуард Лапковський  ознайомив майбутніх абітурієнтів з найновішими правилами вступу 2023 р. та деталями проведення Національного мультимедійного тесту, розказав про досягнення ПНУ за останній рік, коротко презентував факультети і спеціальності університету.

Декан Факультету філології, проф. Роман Голод охарактеризував усі освітні програми факультету та обгрунтував перспективи працевлаштування за обраною спеціальністю.

Директорка надвірнянського ліцею № 1 Богдана Ковалюк навела переваги випускників з дипломом філолога у повсякденному житті.

Школярі отримали вичерпні відповіді на свої запитання. Ця зустріч була однією з багатьох інших проведених на Факультеті філології з метою популяризації навчання у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.