Профорієнтаційна робота триває!

Сьогодні викладачі кафедри світової літератури і порівняльного літературознавства провели онлайн-зустріч із усіма студентами, зацікавленими навчатися на ОП “Філологія (польська мова і література”) ОР “магістр”. Гарант ОП к.ф.н., доцент Тамара Ткачук розповіла про особливості навчання на даній освітній програмі, познайомила з переліком освітніх компонент.
К.п.н., доцент Алла Мартинець та к.ф.н., доцент Danylo Reha поділилися інформацією про можливості участі майбутніх студентів-магістрів у різноманітних міжнародних проєктах, а к.ф.н., доцент Олена Тереховська та викл. Анна Мурейко оповіли про специфіку навчання на новому освітньому рівні.
На зустрічі також виступили випускниці Yana Smizhak, яка поділилася із усіма прсутніми власним досвідом навчання на даній ОП, а також Марія-Мар’яна Савчин, яка розповіла, також, про особливості цьогорічного вступу.
Оля Химин – наразі студентка ОП “Філологія (польська мова і література” поділилася враженнями від навчання і радо запросила всіх вступати на дану ОП.
Відрадно, що присутніми на зустрічі були не тільки студенти-бакалаври нашого ЗВО, але й інших університетів України.
Автор матеріалів: кафедра світової літератури і порівняльного літературознавства