На Факультеті філології відбулася мистецька імпреза “Немає часу на поразку”

19 березня о 12:20 в 406 авд. Гуманітарного корпусу відбулася мистецька імпреза “Немає часу на поразку”, присвячена 94-ій річниці з нагоди Дня народження Ліни Василівни Костенко. У рамках зазначеного заходу було інсценізовано  уривки з історичного роману у віршах Ліни Костенко “Маруся Чурай” (головні ролі виконували магістриня 1 курсу спец.035 Філологія. 035.01 Українська мова і література та за сумісництвом диспетчер деканату Оксана БОЙКО та студент 3 курсу спец. 014 Середня освіта (українська мова і література) Всеволод СОКОРЧУК). Наймолодшій учасниці заходу – Софійці ЛУЧИН – всього 8 років, однак дівчинка з вневністю і гордістю заявляє, що вже хоче ходити із сестричкою на пари та однозначно навчатиметься на Факультеті філології.

Автор сценарію та режисер заходу – кандидат філологічних наук, заступник декана факультету філології з наукової та виховної роботи Ірина СТЕЦЬКА.

Ведуча заходу і за сумісництвом режисерка – аспірантка 2 року навчання, провідна фахівчиня деканату Галина ВАСИЛЬКІВ.

Монтаж, відео та аудіоряд дійства забезпечувала сенаторка факультету, студентка 3 курсу спец. 014 Середня освіта (українська мова і література) – Ярина ШИНКАРУК

Світлини – студентки 3 курсу спец. 061 Журналістика Євгенії КОСТОРНОВОЇ.

На дійстві було чимало викладачів та студентів, котрі співпереживали, емоційно надихали учасників заходу своїми оваціями.

Варто зазначити, що захід відбувся за підтримки театрального гуртка Факультету філології, деканату та студентського сенату. До слова, це вже не перша постановка драматичного гуртка… Далі буде…