Відбулося урочисте вручення дипломів магістра!

17 січня об 11:00 у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам-магістрам.

На початку заходу присутні вшанували пам’ять загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

Під час урочистостей із вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда: «Дорогі випускники! Сьогодні важливий день у вашому житті, оскільки завершення навчання в університеті – це вагома подія для кожної людини. Ви будете формувати нове суспільство. Кожна із професій є особливою. Хочу, щоб ви завжди пам’ятали про університет та формували свої клуби випускників. Ваше завершення навчання, це не завершення спілкування з нами. Для вас завжди відкриті двері університету. Ми переконані, що ви стали сформованими молодими професіоналами, які добре знають свій фах. В добру путь!»

Декан Факультету філології, професор Роман ГОЛОД побажав випускникам успішної реалізації отриманих професійних навичок і компетентностей у майбутньому кар’єрному і особистісному становленні; щасливого плавання у відкритому життєвому морі можливостей, а також впевненості у тому, що тиха гавань під назвою «Факультет філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» завжди відкрита для них для підживлення новою творчої енергією.

Урочистим моментом свята стало вручення випускникам-магістрам Факультету філології дипломів про здобуття вищої освіти.