Звернення декана факультету філології щодо функціонування структурного підрозділу в умовах воєнного стану

Шановні викладачі і студенти! Дорога філологічно-журналістська родино!

Настав важкий час випробувань для всіх і кожного з нас. Кожен на своєму місці може зробити і робить свій внесок у нашу спільну перемогу. Хтось вступив у територіальну оборону. Хтось займається волонтерською роботою. Хтось допомагає армії, хтось – біженцям, хтось – своїм рідним і близьким, хтось опікується немічними. Хтось пише гнівні вірші, хтось воює на інформаційному фронті. Дорогі друзі! Пишаюся нами! Пишаюся, що всі ми при Слові і при Ділі! Так все й триватиме аж до нашої перемоги!

Дорогі студенти! Завтра ми починаємо навчання. Це теж важливо і потрібно: дати ворогу зрозуміти, що життя на вільних від рашистського окупанта територіях не завмерло, що тил живе і працює у звичному режимі. Що ми настільки впевнені в собі і в наших ЗСУ, що під носом у агресора вчимося і здобуваємо фах.

Дорогі викладачі! Ви завжди чесно і гідно виконували свої посадові обов’язки! Впевнений, що кожен із вас усвідомлює, що, крім професійного становлення, наші студенти зараз гартуються як гідні громадяни і цілісні особистості! Пам’ятаймо, що в екстремальних умовах навчання не тільки ми студентам, але й студенти нам ставлять оцінки за нашу людяність і здатність діяти нестандартно в нестандартних обставинах.

З боку деканату всім студентам, задіяним у теробороні чи у волонтерській діяльності, буде надано індивідуальні графіки навчання з можливістю дистанційного навчання й індивідуального виконання навчального плану. За обґрунтованою потребою студентам надаватиметься помешкання в гуртожитку. Нагадую, що студентам ІV курсу захист бакалаврських робіт замінено на іспит (крім студентів, які виявлять бажання захищати бакалаврську роботу).

Дорогі друзі! Вдаримо артфілологією по рашистьких окупантах! Разом – до перемоги! Все буде Україна!

СЛАВА УКРАЇНІ!