Ректор університету відвідав виставку «Вічний рух» в приміщенні Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України.

Ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника професор Ігор Цепенда 09 лютого відвідав виставку «Вічний рух» професора кафедри дизайну і теорії мистецтва Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету Богдана Губаля в приміщенні Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України.

“Рекомендую побачити всім на власні очі унікальні роботи Майстра – від гобеленів до дизайнерських проєктів музеїв, які після завершення виставки «Митці Прикарпаття» буде розміщено у нашому університетському, найбільшому в Івано-Франківську, виставковому залі. Окремо зауважу, що Богдан Губаль чи не єдиний на Прикарпатті дизайнер музеїв – дуже складного напрямку дизайну, який передбачає не тільки особливий стиль та естетику, а й серйозну наукову роботу. Остання його блискуча робота – це сучасний дизайн інтерактивного музею патрона нашого університету Василя Стефаника у Русові”, – зазначив ректор університету.