Вітаємо студентку 4 курсу Оксану Шамлій із перемогою в XIII Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Відбувся XIII Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. У конкурсі взяли участь більше 600 учасників, серед яких були учні, студенти, курсанти закладів вищої освіти Збройних сил України.
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.04.2023 № 471 «Про нагородження переможців ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»
Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Шамлій Оксану – студентку 4 курсу факультету філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Керівник – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української літератури Вівчарик Наталія Михайлівна.
Вітаємо нашу студентку та її наукового керівника із здобуттям перемоги у XIII Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка! Ваші творчі здібності та наполеглива праця принесли Вам заслужене визнання та величезний успіх.
Нехай перемога в цьому конкурсі додасть Вам наснаги, упевненості у своїх силах і можливостях та підсилить жагу до нових перемог, творчих звершень на благо України!