Відбулася презентація збірки поезій професора кафедри української мови Володимира Отина (Барчука)

23 червня в приміщенні читального залу імені Богдана Гаврилишина наукової бібліотеки Прикарпатського національного  університету відбулася презентація збірки поезій “Піднебесна вежа: вибрані вірші” Володимира Отина (Барчука). Модератором зустрічі був декан Факультету філології, професор Роман Голод, котрий неодноразово впродовж зустрічі наголошував на полівекторності та багатоплановості образу Володимира Отина (Барчука).

У презентації взяли участь представники професорсько-викладацького складу Факультету філології, працівники наукової бібліотеки та університету, студента та представники творчої інтелігенції міста.

Враженнями від прочитаних текстів поділилися професорка Марія Голянич, котра, до речі, була літературним редактором презентованої книги; професор Степан Хороб, доцентки Любов Пена, Марта Хороб, Роксолана Стефурак, котрі відзначили глибоку філософічність та оригінальну метафоричність поезій Володимира Отина.

Цікаво, що Володимир Отин (Барчук) тексти окремих своїх поезій поклав на музику, і навіть є виконавцем кількох композицій!

Студенти та викладачі Факультету філології вдячні автору за інтелектуальну атмосферу, котра панувала на зазначеному заході!

Все буде УКРАЇНА!