ОНЛАЙН-ПІДГОТОВКА ДО НМТ З КАФЕДРОЮ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТРИВАЄ!

19 червня доцентка кафедри української мови ПНУ Любов Іванівна Пена провела два заняття з підготовки до національного мультипредметного тесту. Майбутні студенти мали змогу пригадати, повторити й узагальнити матеріал із синтаксису простого речення, зокрема відомості про словосполучення та його типи, речення як основну комунікативну одиницю і його типи, головні та другорядні члени речення і способи їх вираження, розділові знаки у простому реченні.
Робота була досить жвавою, тому три години занять промайнули швидко. Вступники брали активну участь у виконанні вправ та розв’язанні тестів, коментуванні вибору правильних відповідей.
Сподіваємося, що заняття викладачів кафедри української мови допоможуть нашим слухачам успішно впоратися із завданнями НМТ та вступити на омріяну спеціальність. Раді будемо бачити таку талановиту, небайдужу й цілеспрямовану молодь в авдиторіях Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Цієї неділі, 26 червня, запрошуємо всіх охочих на заняття з викладачкою кафедри української мови Іриною Федорівною Джочкою. До розгляду буде запропоновано тему «Синтаксис складного речення».
Готуємося до НМТ разом – викладачі й майбутні студенти!
Усе буде добре!
Усе буде Україна!
Автор матеріалів: кафедра української мови ПНУ