На Факультеті філології профорієнтаційна робота триває!

20 травня керівництво Факультету філології, а також представники професорсько-викладацького складу та студентського сенату факультету провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями 9-11 класів Підліського і Загвіздянського ліцеїв Єзупільської, Лисецької та Угринівської громад.

На заході, окрім абітурієнтів, були присутні класні керівники, соціальні педагоги, практичні психологи зазначених ліцеїв.

Із вітальним словом і теплим запрошенням стосовно вступу до Прикарпатського національного університету виступив декан Факультету філології, доктор філологічних наук, професор Роман Голод, котрий розповів про переваги навчання на факультеті, зокрема на україністиці.

Заступниця декана Ірина Стецька коротко представила освітні програми, які функціонують в нашому структурному підрозділі, а також окреслила можливості працевлаштування після здобуття освіти та отримання диплома філолога.

Доцентка кафедри слов’янських мов Дарія Мицан розповіла майбутнім студентам щодо особливостей навчання на полоністиці та богемістиці, наголосивши на тому, що абітурієнти, навчаючись у нас, матимуть унікальну можливість здобувати освіту й закордоном в рамках програми академічного обміну.

Доцентка кафедри журналістики Соломія Хороб наголосила на важливості й затребуваності професії журналіста, особливо в умовах інформаційної війни.

Особливості щодо цьогорічного вступу представив увазі присутніх відповідальний секретар Приймальної комісії,  доцент кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Едуард Лапковський.

Дякуємо всім присутнім за плідну співпрацю та сподіваємося на активну вступну кампанію!